Szaunavilág

Fedezze fel szaunavilágunkat a Napfényfürdő Aquapolis csendes wellness részlegében!

Tapasztalja meg Ön is a szaunázás örömét, mely még élvezetesebbé válik egy szakképzett szaunamester irányításával!

SZAUNASZEÁNSZOK IDŐPONTJAI: minden nap 9:30, 13:30, 18:00 és 19:00

 

 

Szauna szeánszok leírása

Tequilás szeánsz

A szaunamester az előizzasztásnál tequilás citromos vizet locsol a szaunakályhára,
majd ezt követően tengeri sóval kínálja a vendégeket bőrük bedörzsölésére.
A tengeri sót természetes testradírként használva megszabadulnak az elhalt
hámsejtektől, ezáltal bőrük egészségesebbé válik, fokozódik a méregtelenítés.

Csokoládés szeánsz

Ez a rituálé a megszokottól eltérően a 40-45 fokos gőzkabinban zajlik.
A szaunamester olvasztott csokoládét kínál a vendégeknek tesük bekenésére.
A csokoládé a bőrbe szívódva felti ki jótékony hatását.  A benne található kakaóvaj magas antioxidáns tartalma miatt kiváló bőröregedésgátló, javítja a fáradt és igénybe vett bőr minőségét.

Olívás szeánsz

Előizzasztást követően a szaunamester olívaolajjal átitatott tengeri sót kínál a vendégeknek testük bedörzsölésére. Miközben a tengeri só testradírként működik, addig az olíva a pórusokon keresztül felszívódik és ezáltal fejti ki hatásait. Az olaj a bőrrel rokon komponenseket tartalmaz, segíti a bőr regenerálódását, magas E-vitamin tartalma miatt fiatalító hatású. Hidratáló hatású és gyulladáscsökkentő.

Friss hajnal szeánsz

A szaunamester vízbe kevert grapefruit- és eukaliptuszolajat oszlat szét a szaunakályhán. A reggeli friss illatú keverék kellemes közérzetet biztosítva fejti ki frissítő, élénkítő hatását egész napra.

Jeges szeánsz

A jeges felöntés alatt keveredik a finn szauna intenzív forró levegője, és a jég ellentéte. A szaunamester jégdarabokat helyez a kályhára, ezután mentolos-eukaliptusz illatú vizet locsol a kövekre. Ezt követően a vendégeknek friss jeget kínál testük bedörzsölésére. Frissítő, légút tisztító hatású.

Sörös szeánsz

A szaunamester sörrel elegyített vizet locsol a szaunakályhára. A sörös párán keresztül a sörben lévő B-vitamin a kitágult pórusokon keresztül könnyen szívódik. Kellemes, a frissen sült kenyérre emlékeztető, maláta és árpa illat járja át a szaunakabint.

Sós szeánsz

A szaunamester előizzasztást követően tengeri sót kínál a vendégeknek testük bedörzsölésére. A dörzsölés hatására megszabadulnak az elhalt hámsejtektől (bőrradírként működik), aktívabbá válnak a verejtékmirigyek, ezáltal fokozva a méregtelenítést. Ezután a mézes felöntést szokták javasolni.

Mézes szeánsz

A rövid izzasztást követően a vendégek testüket virágmézzel kenik be. A cseppfolyóssá vált méz selymes, puha tapintásúvá teszi a bőrt, hidratálja, táplálja, nyugtatja.

Frissítő-gyümölcsös szeánsz

Borsosmenta, citrom, narancs, eukaliptusz, grapefruit 100% tisztaságú illóolajjal elegyített vizet oszlat szét a szaunamester a kályhán. A szaunamester a kellemes illatú forró levegő cirkulációjával kényezteti a bent ülőket. Kellemes közérzetet biztosít, élénkít, hűsít.

Jó reggelt szeánsz

Lágy vaníliaolajjal elegyített vizet locsol a szaunamester a szaunakályhára. A vanília kellemes illata mellett, nyugtató, feszültségoldó hatásainak köszönhetően jól indul a nap.

Légzéskönnyítő szeánsz

Az erdeifenyő-, eukaliptusz-, borsosmenta-, citromolaj elegye enyhíti a légzés problémáit, megfázás idején növeli a szervezet ellenálló képességét.