Megafitness
Üdvözöljük Szeged legexkluzívabb fitnesz komplexumának honlapján!

Megafitness Aquapolis

- Ahol a mozgás öröme profizmussal párosul!


 

 

 

A Megafitness Aquapolis Magyarország egyetlen fitneszközpontja,

ahol a bérlet lehetővé teszi a wellness-, gyógy-, élmény- és strandfürdő

igénybevételét is!

 

A Megafitness létrejöttének célja, hogy a testmozgáson és az egészségtudatos életmódon keresztül megadjuk a lehetőséget egy igazán minőségi életvitel kialakítására. Küldetésünk, hogy az egészséges életmódot, mint életformát segítsünk átvinni a mindennapi életbe, ezzel preventív módon kiküszöbölve illetve javítva az inaktív életmódból adódó esetlegesen fellépő betegségeket.

Klubunk szellemisége a személyes kapcsolatok kialakításán és a törődésen alapszik, képzett szakembereink által folyamatos segítséget nyújtunk Önnek az alakformálásban, az egészségmegőrzésben és a fokozatos életmódváltásban.

A fittségi edzések végzése mellett vendégeink számára biztosítjuk a tökéletes testi és lelki feltöltődést. Ezt a célt szolgálja a hatalmas üvegpanoráma, amely egyik oldalról teljes hosszában határolja termünket, megteremtve a szabadtéri mozgás élményét. A kellemesen kimerítő edzés után pedig fürdő komplexumunk többi részében folytatódhat a kikapcsolódás!

 

Fitnesz

500 m2-es fitnesztermünk professzionális fitnesz- és kardiogépekkel várja a sportolni és egészségre vágyó vendégeinket.

Aerobik

Aerobik termünkben többek között alakformáló edzések, gerinc tréning, Pump iron, TRX és Pilates foglalkozások közül választhat.

 

 

 

 

 

Spinning – teremkerékpározás felsőfokon!

A legújabb spinnerekkel felszerelt exkluzív teremben várjuk a spinning a szerelmeseit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolat
megafitness@napfenyfurdoaquapolis.com

30/463-9156